Creare website

Un nou pas spre visul meu

Un nou eveniment petrecut in luna iulie, organizat pentru colectarea de fonduri în scopul de a mi se realiza visul, a avut loc la 20 iulie în incinta IRIM (Institutul de Relații Internaționale din Moldova). Evenimentul a fost organizat de Lilu (Lilia Ojovan) cu sprijinul familiei sale și a unor fete care nu au vrut să rămână indiferente față de problema mea.

liliaojovan.com

Lilia Ojovan este prima persoană care a răspuns pozitiv problemei mele, este acea rază de soare care mi-a luminat calea și tot ea a mediatizat cazul meu publicându-l pe pagina sa web.

IMG_1171
La târg am avut parte de clipe frumoase, pline de energie pozitivă, de oameni frumoși…

IMG_1177
„Are niște ochi senini care nu sunt supăraţi de condiţia fizică a corpului, care ştiu să vadă şi binele într-o lumea reticentă cu ea. Are o putere şi lecţie pe care să ne-o ofere tuturor dintre noi. Şi sper ca cei peste 8000 de lei să o ajute, dar şi mai mult să o susţină atenţia şi dragostea noastră”, a afirmat Lilia Ojovan.

În aceeași zi, la emisiunea prezentată de Lilu, „PAPARAZZI”, au fost făcute publice imagini de la acel eveniment, imagini prezentate în premieră.

Paparazzi, Jurnal TV

Câteva zile mai târziu, Călin Roșca, soțul prezentatoarei Lilu, a postat pe youtube imagini de la acest minunat târg.

Mulțumesc tuturor de la Targul lui Lilu pentru contribuția lor, pentru receptivitate și mobilizare…și mulțumesc ei, fără de care nu aș fi ajuns aici…un om de aur – Lilia Ojovan, mulțumesc mult pentru efortul depus. Datorită vouă, tuturor, va fi posibilă cea de-a doua plecare a mea în Belgia. Sunt sigură că ceea ce s-a făcut a venit din inima, de aceea visul meu de a mă face bine, se va realiza.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *