Creare website

4 Iulie 2015

Să nu public aceste gânduri nu am cum, sunt sentimente frumoase care mi-au îmbrăcat sufletul în straie de sărbătoare, sunt oameni frumoși care s-au prins în horă cu mine. Mă oftic că am lăsat aceste gânduri până acum pe policioara din dulapul cenușiu al minții.

4 iulie – pentru mulți nu spune nimic această zi… Pentru alții este data la care a prins viață un nou destin sau data la care a urcat pe piscul gloriei un nou vis, data la care s-au zămislit noi națiuni sau la care au înflorit noi acțiuni. Această dată are conotații diverse în calendarul fiecărui muritor.

Pentru două ființe dragi 4 iulie 2015 este ziua memorabilă la care au decis să meargă împreună pe același drum, ziua la care aripile lor s-au înălțat și mai sus, ziua la care visele lor s-au contopit cu o forță supremă și cu o energie enormă care rupe orice bariere pentru a deveni realitate și pentru a prospera, ziua cepând cu care „eu și tu”, „mea/meu și ta/tău” s-au transformat în „NOI și NOASTRĂ/NOSTRU”.

Emoții, sentimente, dragoste…sunt acele calități care stau la baza unui  cuplu. Dar timpul ne face să ne îndrăgostim și mai mult și mai intens, iar toate acestea le oficializăm prin căsătorie. Un cuplu fericit sunt două inimi gemene unite pe vecie! Nunta reprezintă o carte de vizită a tinerilor însurăței, o amintire ce se păstrează peste ani și se povestește veșnic. Fiecare cuplu visează ca cea mai importantă zi din viața lor să capete culoare, diversitate și unicitate. 

Daniela și Matthew Betts (my sis și my bro), cu sinceritate vă mărturisesc că mi-ați redat speranța și credința că dragostea adevărată există și că sentimentul profund pe care majoritatea îl cataloghează ca fiind intangibil este de fapt unul viu și care dă sclipici în ochi, dar și pentru faptul că zi de zi, mereu neobosiți, arătați lumii ce înseamnă arta de a iubi. Relația voastră, povestea voastră de dragoste, pare a fi una desprinsă din cele mai alese romane de dragoste, din scenele celor mai romantice filme premiate la Oscar, drept pentru care o să recunosc public că am găsit în relația voastră o sursă de inspirație care mi-a deschis inima spre iubire.

Viaţa în cuplu este un parteneriat, un schimb continuu de experienţă, emoţii-sentimente a unor două lumi diferite – bărbatul pe de o parte şi femeia pe de alta. Fiecare lume în parte trebuie primită aşa cum e, respectată şi iubită. Dragostea nu este o datorie, nimeni nimănui nu aparţine chiar dacă există ştampile şi iscălituri, alegerea este binevolă, alegerea vine din inimă.
O căsătorie e rezistentă atunci când există respect reciproc, atenţie, sinceritate, ajutor şi înţelegere în momentele grele ale vieţii, prietenie şi dragoste sinceră.
O căsătorie e rezistentă atunci când există comunicare şi când nu este egoism, pentru că Dragostea înseamnă nu numai a primi dar şi a oferi.
Preţuiţi-vă unul pe celălalt, aveţi grijă unul de celălalt, arătaţi prin fapte Dragostea sinceră!

Se știe de când e lumea ca nici o funie, nici un lanț nu poate lega la fel de strâns precum o face iubirea.
Zi de zi veți învăța cum să vă ocrotiți unul pe celălalt de tristețile vieții, cum să aveți răbdare și cum să vă iertați greșelile. Este un nou capitol din viața voastră care vă va purta pe un drum cu obstacole pe care le veți depăși ușor împreună dar și de bucurii. Să treceți cu bine peste toate greutățile vieții și să gustați din bucuriile oferite de aceasta!

Vă doresc ca Dragostea voastră să dureze până la adînci bătrîneţe, să păstraţi licărirea din ochi, bucuria şi entuziasmul pe care îl aveţi acum tot în continuare. 
Să știți că sunteți foarte norocoși că din hora celor șase miliarde de oameni care trăiesc pe pământ, v-ați găsit unul pe altul, jumătatea care te iubește neîncetat, jumătatea care se gândeste la tine și ziua și noaptea, alături de care vei îndura mai ușor durerea și vei trăi mai intens fericirea.

Nicăieri nu poate fi omul mai fericit decât în mijlocul familiei sale. E ușor a te căsători, dar greu a face o familie. E nevoie ca doi oameni să îndrăznească să lase o viață și să înceapă alta – încrezători, răbdători, iubitori și cu puterea de a rezista încercărilor anilor. Odată cu uniunea destinelor voastre începeți să clădiți împreună o viață mai frumoasă decât orice ați fi putut clădi fiecare în parte. Vă doresc ca Bunul Dumnezeu să fie alături de voi, să binecuvânteze familia voastră și să vă îndrume pașii spre un viitor stalucitor! Să aveți parte numai de bucurii și împliniri în căsnicia care tocmai a început și să vă bucurați de fiecare moment trăit împreună.
Multă înţelepciune şi Dragoste în viaţa de familie, multă fericire! Casă de piatră!

“Căsătoria este triumful imaginației asupra inteligenței!” Oscar Wilde

60

11221658_615622281912713_3150961741431161869_n

11705176_615620848579523_6070587522774927780_n

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *